Eleganta si armonie, nuante de culori moi ce elibereaza cerativitatea si emotiile tale

Finisaje

Ce este linia Street Life?

Aceasta linie de materiale este dedicata ambientelor moderne si futuriste impunand o eleganta inovativa interpretata prin vitalitate amestecata cu discretie si are un rol de a transforma eleganta si luxul si al pune in lumina prin cromatica si sugestii vizuale neinchipuite.

Ce este linia Tuttorestauro?

Este o categorie care contine materiale ce tin de traditie si modernitate, dedicate in special sa dea o atmosfera naturala dar in acelasi timp sa ofere o viziune modrna asupra formelor ce sunt modelate. Aceste materiale confera o clasicitate contemporana si o atmosfera aristrocratica exterioarelor realizate imprimand in viziunea lor maiestria traditionala  ce se intrepatrunde armonios cu tonalitatile clare si vibrante.

Ce este linia Dettagli d’arte?

Contine produse care se incadreaza intro vasta gama cromatica, ce pot satisface cu succes cele mai rafinate cerinte impuse de designeri si arhitecti. Aceasta linie de materiale decorative pentru interior sunt studiate pentru a infrumuseta spatiile si a le imbogatii cu atmosfere pretioase si vibrante, modeland pana la cel mai mic detaliu liniile unei amenajari, oferindu-i personalitate si un stil rafinat. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati sectiunile dedicate fiecarui produs in parte.

2016© Toate drepturile rezervate San Marco Decor Constanta.
Partener Colorificio San Marco S.p.A. Italia.
Go to Top