Tendinte pentru 2015 – Alegeti culoarea potrivita.

Tendinte pentru 2015 – Alegeti culoarea potrivita.

Deși poate părea prea devreme să ne gîndim la anul 2015, totuși ar fi bine de pe acum să încercați să reamenajați locuința. Mai este putin pînă la intrarea în 2015 din această cauza noi am hotărît să venim cu cîteva idei și trenduri pentru anul 2015 în amenajările interioare.

Va prezentam patru culori care anul viitor vor in centrul atentiei.

1.    Albastru grecesc – reprezintă o culoare folosită pe larg atît în amenajările interioare cît și în vestimentație. Această culoare se potrivește extrem de bine cu alb, roz pal sau gri, oferind un look proaspăt, curat și elegant.

2.    Gri neutru – griul este o culoare plăcută care poate decora eficient o cameră, și asta mai ales că se potrivește de minune cu nuanțele naturale de lemn. Pentru un interior modern, elegant, alegeți nuanțele de gri și nu veți da greș.Pentru o atmosferă mai veselă puteți opta pentru niște accente de culori vii.

3.    Verde Oliv – o culoare regală care are o frumusețe aparte. Nuanța este caldă, plăcuta și perfectă pentru a fi asortata cu nuanțele lemnului natural sau cu nuanțe deschise. Verdele oliv este o variantă ideală pentru amenajarea bucătăriei.

4.    Culorile Pastelate – acestea au fost mereu în trend. Pentru 2015 designerii recomandă alegerea unor piese de mobilier cu design cît mai modern, pentru a îndulci din aerul retro pe care aceste nuanțe îl pot aduce într-o locuință.

Iar daca  cele de mai sus nu va conving asteptarile va anuntam ca, cea mai dorita nuanta a anului urmator urmeaza sa fie “marsala”, o culoare puternica de vin rosu pamantiu, similara cu rugina.

Marsala, denumita oficial Pantone 18-1438, va putea fi vazuta in perioada urmatoare atat in moda, cat si in designul interior.

Marsala Pantone

“Marsala innobileaza mintea, trupul si sufletul, debordand incredere si stabilitate. Marsale este o nuanta subtil seductiva, una care ne va face sa ii imbratisam caldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.

Culoarea care primeste numele de la vinurile italienesti din regiunea Marsala poate fi purtata si de catre barbati, dar si de femei, incurajand creativitatea si experimentarea culorilor.

De asemenea, datorita caldurii si a apropierii sale de culoarea pamantului, Marsala va fi adorat de catre designerii de interior.

Sursa foto: Pantone

Comentariile sunt inchise.