Colorificio San Marco are experienta a trei generatii de manageri si anteprenori care incepand cu anul 1950 si pana in prezent au fost animate de aceleasi principii si de acelasi spirit inovativ, spirit care a stiut sa evolueze in timp in concordanta cu schimbarea exigentelor consumatorului si cu schimbarea pietei.

Generatia de baza este cea a Cavalerului Pietro Tamburini care a inceput imediat dupa al doilea razboi mondial sa comercializeze materii prime destinate producerii vopselurilorl. Anii ’50 au constituit un mare impuls pentru societate, curajul si telul depus au permis atingerea nivelului actual, azi Colorificio San Marco fiind un reper in industria vopselelor.

Colorificio San Marco este compania leader în Italia în producţia sistemelor de vopsire pentru construcţii. Cu o istorie puternică, începută de mai bine de jumătate de secol, în 1950, San Marco a ştiut să evolueze odată cu timpul, în deplin acord cu exigenţele pieţei, până a devenit un punct de referinţă recunoscut în Italia, dar şi în multe ţări din lume.
Controlul eficienţei şi lansarea de produse înnoitoare sunt punctul forte al companiei, iar laboratorul de cercetare şi dezvoltare, centrul său nevralgic. Strategia noastră este orientată spre crearea de sisteme de vopsire de calitate şi de soluţii care să aibă un impact scăzut asupra
mediului, care să respecte natura şi sănătatea celor care aplică produsele şi a celor care locuiesc în respectivele localuri.
Colorificio San Marco crede mult în formare şi organizează cursuri tehnice pentru a spori  competenţele şi profesionalismul revânzătorilor şi aplicatorilor.
Principalul nostru sector de activitate se referă la construcţiile profesionale, cu o gamă vastă de sisteme de vopsire în măsură să satisfacă multiplele exigenţe ale clienţilor.
Fiind dintotdeauna sensibili la tema tutelării bunurilor artistice, colaborăm cu importante instituţii publice şi private la diverse proiecte de restaurare a edificiilor istorice.
San Marco a dezvoltat un sistem de colorare înnoitor, care permite reproducerea unei infinităţi de nuanţe de culori.
În plus, punem la dispoziţia clienţilor un serviciu de asistenţă tehnică din partea unui personal calificat.
Colorificio San Marco: o realitate câştigătoare, cu o solidă istorie în spate şi pregătită mereu pentru provocările viitorului.