Certificat de calitateIncepand cu anul 1998 Colorificio San Marco inceput sa isi certifice oficial calitatea in beneficiul clientilor sai, incercand sa stabileasca un standardridicat de calitate in ceea ce priveste produsele create, sisteme de aplicare ale acestora dar si in sistemul ce gestioneaza reteaua de distributie proprie.

Colorificio San Marco a primit in anul 1998 un prestigios certificat de calitate emis de Det Norske Veritas prin care se atesta ca acesta se incadreaza si satisface toate cerintele normei UNI EN ISO 9002 in ceea ce priveste calitatea, productia, cercetarea si asistenta tehnica a materialelor pe care le produce.

In anul 2001 primeste certificarea “SISTEMA DI QUALITA” ce este conforma cu noua norma UNI EN ISO 9001: 2008 prin care se stipuleaza ca, Colorificio San Marco asigura toate cerintele de calitate impuse, pentru toate produsele sale, procesul de fabricare, cercetare in domeniu cat si o mare atentie indreptata catre satisfacerea tuturor cerintelor impuse de clientii sai.

 

Certificari de calitate pentru produse

Sistemul de izolari termice MARCOTHERM certificat ETAG 004 si indicativ CE

Produsele Marcosil conforme cu norma DIN 18363

Materialele Maius Satinato e Maius Opaco ce sunt destinate pentru spatiile din sectorul alimentar sunt in conformitate cu sistemul de calitate HACCP

Vopselele din Linia SUPERNATURAL au fost testate si certificate ca antialergice de catre I.S.P.E. srl (Institute of Skin and Product Evaluation), Milano

Materialul  Calce Idraulica Naturale NHL 3,5 utilizata in Linia BIOMARC este marcata cu CE si are certificat EN 459-1