Eleganta si armonie, nuante de culori moi ce elibereaza cerativitatea si emotiile tale

Intrebari frecvente

Lista Intrebari frecvente

Cum pot sa cumpar un produs?

Fiecare produs listat in sectiunea dedicata, este insotit de un formular de comanda care trebuie completat. Dupa trimiterea comenzii, consultantul nostru va lua legatura pentru a confirma comanda.

Ce este linia Tuttorestauro?

Este o categorie care contine materiale ce tin de traditie si modernitate, dedicate in special sa dea o atmosfera naturala dar in acelasi timp sa ofere o viziune modrna asupra formelor ce sunt modelate. Aceste materiale confera o clasicitate contemporana si o atmosfera aristrocratica exterioarelor realizate imprimand in viziunea lor maiestria traditionala  ce se intrepatrunde armonios cu tonalitatile clare si vibrante.

Ce este linia Dettagli d’arte?

Contine produse care se incadreaza intro vasta gama cromatica, ce pot satisface cu succes cele mai rafinate cerinte impuse de designeri si arhitecti. Aceasta linie de materiale decorative pentru interior sunt studiate pentru a infrumuseta spatiile si a le imbogatii cu atmosfere pretioase si vibrante, modeland pana la cel mai mic detaliu liniile unei amenajari, oferindu-i personalitate si un stil rafinat. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati sectiunile dedicate fiecarui produs in parte.

Oferiti consultanta in punerea in opera?

San Marco Decor Constanta ofera consultanta pentru punerea in opera a materialelor comandate. Oferin suport tehnic pentru toate produsele comercializate din magazinul nostru. Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu departamentul tehnic folosind informatiile puse la dispozitie in pagina de contact.

Nemultumiri

Toate materialele din magazin au o calitate deosebita si sunt certificate de catre producator, acestea incadrandu-se in standardele impuse. Daca exista indoieli de ordin tehnic va rugam sa consultati un specialist. Daca comanda dumneavoastra nu satisface cerintele (ex: probleme de ordin tehnic ce implica natura materialului, este peste perioada de valabilitate, nu este ambalat corespunzator, probleme in timpul transportului) departamentul nostru tehnic va solutiona problema incercand sa satisfaca cerintele de calitate si livrare al produsului. Pentru punerea in practica nu suntem raspunzatori si va sfatuim sa apelati la un specialist in aceasta privinta dat fiind faptul ca materialele noastre nacesita o anumita experienta si indemanare.

In ce stare primesc materialele comandate?

Toate materialele sunt ambalate si sunt insotite de cartea tehnica ce contine descriere, mod de preparare(daca este cazul), punerea in opera, date tehnice, prepararea suportului, garatie de calitate emisa de producator si atestata oficial. Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati departamentul tehnic folosind datele de contact afisate in pagina de contact.

Exista optiune de discount pentru materialele din magazin?

Da exista discout pentru produse si se calculeaza in functie de cantitatea comandata. Discount-urile pot varia intre 5 si 30% din valoarea totala a comenzii calculata. Atentie! Toate produsele sunt afisate cu preturi in EURO si nu au TVA. Pentru mai multe informatii va rugam sa luati legatura cu departamentul marketing prin optiunile afisate in pagina de contact.

Cum pot primi o anumita culoare pentru un produs?

Toate produsele afisate in site sunt baza si se pot colora dupa paletarele propuse in fiecare sectiune a materialului respectiv. Pentru a primi tonul corect va rugam sa studiati cu atentie tonalitatile ce sunt disponibile sau sa cereti sfatul unui specialist. Culorile propuse de San Marco Decor au o calitate exceptionala si sunt atent prelucrate astfel incat sa nu existe probleme de ordin cromatic sau tehnic.

Ce modalitati de plata sunt puse la dispozitie?

Modalitatile de plata sunt prin transfer bancar sau plata la destinatie. Atentie! In functie de cantitatea comandata plata transportului poate fi suportata de catre noi. Termenii de plata prin transfer bancar sunt de maxim 15 zile de la confirmarea comenzii iar pentru plata la livrare, comanda este trimisa in 24 de ore de la confirmare.

Ce este linia Street Life?

Aceasta linie de materiale este dedicata ambientelor moderne si futuriste impunand o eleganta inovativa interpretata prin vitalitate amestecata cu discretie si are un rol de a transforma eleganta si luxul si al pune in lumina prin cromatica si sugestii vizuale neinchipuite.

2016© Toate drepturile rezervate San Marco Decor Constanta.
Partener Colorificio San Marco S.p.A. Italia.
Go to Top