Combat222
COMBAT 222 este un detergent special conceput pentru curatarea suprafetelor interioare si exterioare înainte de zugravire. COMBAT 222 poate fi utilizat pe suprafete mici infestate de mucegai, pentru restabilirea aspectului lor original, fara a recurge la rezugravirea acestora. În acest caz, efectul este temporar.
Combat222 simboluri
COMBAT 222 este un produs special conceput pentru curatarea suprafetelor interioare si exterioare înainte de zugravire. COMBAT 222 poate fi utilizat pe suprafete mici infestate de mucegai, pentru restabilirea aspectului lor original, fara a recurge la rezugravirea acestora. În acest caz, efectul este temporar.
Poate fi aplicat pe orice tip de suprafata murala infestata de mucegai, ciuperci, alge.
Poate fi aplicat chiar si pe vopsele si învelisuri plastice existente.
-Principiu activ: sistem cu continut ridicat de clor activ
-Solvent: apa
-Masa volumica UNI EN ISO 2811-1: 1,14 ± 0,02 kg/l.
- Produsul poate fi aplicat cu pensula, fiind de asemenea disponibil ambalat în tub de spray pentru aplicarea prin pulverizare.
- Produsul este pregatit pentru utilizare.
- Produsul se aplica direct pe suport, se lasa sa actioneze timp de circa 30 minute, dupa care se spala suprafata cu apa din abundenta.
- În prezenta unor cantitati considerabile de mucegai si alge, repetati tratamentul de mai multe ori pâna la asanarea completa a suprafetei.
- Curatarea uneltelor va fi efectuata imediat dupa utilizare, cu apa.
- Consum indicativ: 8-10 mp/l per strat.