Traffic
TRAFFIC este o vopsea de finisare pe baza de rasini epoxidice în emulsie apoasa, conceput special pentru lacuirea pavimentelor interioare din ciment, unde este necesara o duritate mare si o rezistenta ridicata la abraziune. TRAFFIC este indicat în special pentru pavimentele din cladirile industriale deoarece este capabil sa reziste la circulatia mijloacelor mecanice precum motostivuitoarele.
Traffic
TRAFFIC este un produs de finisare pe baza de rasini epoxidice în emulsie apoasa, conceput special pentru lacuirea pavimentelor interioare din ciment, unde este necesara o duritate mare si o rezistenta ridicata la abraziune. TRAFFIC este indicat în special pentru pavimentele din cladirile industriale deoarece este capabil sa reziste la circulatia mijloacelor mecanice precum motostivuitoarele. Produsul este indicat pentru vopsirea peretilor în constructiile industriale unde este necesara o finisare cu rezistenta, bune performante mecanice si usor de curatat.
La interior, poate fi aplicat pe:
- Suprafete din ciment nou sau deja vopsit.
- Tencuieli din var si ciment.
TRAFFIC este un produs bicomponent.
-Compus A 8710019/8710167:
Liant: rasini poliamidice în solutie apoasa Solvent: apa
-Compus B 8710150: întaritor: rasina epoxidica
-Masa volumica UNI EN ISO 2811-1:
Compus A=1,49±0,05 kg/l.
Compus B=1,14±0,05 kg/l.
-Aspect: semilucios
-Pot-life: 4 ore la 20 °C
-Uscare (la 25 °C si 65% U.R.): superficiala în 8 ore; poate fi acoperit cu straturi ulterioare dupa 24 de ore, fara a depasi însa 48 ore.
-Conditii de mediu si suport:
Temperatura mediului: Min. +8 °C / Max. +35 °C
Umiditatea relativa a mediului: <75%
Temperatura suportului: Min. +5 °C / Max. +35 °C
Umiditatea suportului: <10%
Modalitati de aplicare:
Produsul poate fi aplicat cu pensula, rolul si pistolul.
-Prima operatiune de efectuat este amestecarea celor doua componente: componentul A (8710019/8710167) + componentul B (8710150) în raport volumetric de 3:1.
-Dupa amestecarea componentelor este posibila diluarea produsului: pentru primul strat cu 20% apa pentru aplicarile cu pensula si rolul; cu 40% apa pentru aplicarile cu pistolul; pentru al doilea strat diluati cu 20% apa.
-Nu adaugati apa ulterior pentru a prelungi durata de utilizare (pot-life).
-Amestecati (catalizati) si utilizati câte un pachet (comp. A + comp. B).
-Nr. straturi: se aplica 2 straturi.
-pentru a evita formarea umbrelor, aplicati produsul cu continuitate, evitând retusarea cu rolul sau cu pensula a suprafetelor vopsite deja atunci când produsul a format deja o pelicula.
-Consum indicativ: 3,5-4 mp/l la 2 straturi. Consumul respectiv
se refera la suporturi netede si cu grad mediu de absorbtie. Se recomanda efectuarea unei probe preliminare pe suportul respectiv pentru a determina consumul real.
-Curatarea uneltelor va fi efectuata imediat dupa utilizare, cu apa.
- Poate fi acoperit ulterior cu un nou strat din acelasi produs.